×
طراحی نما آنلاین

ثبت سفارش طراحی نما آنلاین



    3713

ثبت سفارش طراحی نما آنلاین


درسامانه طراحی آنلاین این مهندسین مشاور، شما می توانید در زمینه های طراحی معماری و سازه نیازهای خود را جستجو کنید. برخی از نمونه پروژه های انجام شده در قسمت پروژه های انجام شده این مهندسین مشاور، قابل رویت و بررسی هستند.خدمات ثبت سفارش طراحی نما آنلاین و یا حضوری در مهندسین مشاور دکتر سرور و همکاران از طریق کلیک بر روی لینک زیر انجام می شود.


 

 

ثبت سفارش طراحی نما آنلاین



 

 

یکی از تاثیرگذارترین بخش های طراحی یک ساختمان, طراحی نما می باشد زیرا نما اولین جلوه بصری ساختمان به شمار می آید. نمای یک ساختمان باید به گونه ای طراحی شود که بتواند میان فضای بیرون و محیط داخل ارتباط را به خوبی برقرار کند. همانند دیگر طراحی ها, طراحی نما نیز باید از اصولی پیروی کند. 
 

اصول طراحی نما

انتخاب مصالح خوب و با کیفیت یکی از مهم ترین اصول طراحی نما است که باید مورد توجه قرار گیرد. برای داشتن نمای مناسب باید دقت شود که از ترکیب چه مصالحی در کنار هم در طراحی نما استفاده می شود.

در طراحی نما ی یک ساختمان, تنوع رنگ و بافت از اهمیت زیادی برخوردار است. نمای یک ساختمان بهتر است به گونه ای طراحی شود که با ساختمان های مجاور هماهنگی داشته باشد. نما ساختمان باید سادگی خود را حفظ کند بنابراین در طراحی نما استفاده از یک یا دو المان کافی است.

طراحی نما ساختمان طوری انجام می شود که هماهنگی میان عناصر نما برقرار باشد. عناصر مهم در نماسازی شامل پنجره ها, بازشو های در, مصالح, عناصر تزئینی  و غیره می باشند. مصالحی که در طراحی نما استفاده می شوند انواع مختلف آجر, سنگ, سیمان, گچ و غیره می باشد. آجر مورد استفاده در طراحی نما بدون ترک خوردگی, شوره زدگی و آلودگی های شیمیایی است. پایین بودن دوام آجر و کاهش کیفیت آن به مرور زمان همواره یکی از نقطه ضعف های آجر بوده است. امروزه در طراحی نما از آجرنسوز استفاده می شود که تا حدی کیفیت و دوام قابل قبولی دارد.

اصول طراحی نمااصول طراحی نمااصول طراحی نما

در نما های سنگی از انواع سنگ های قیچی, مرمر, تراورتن, اونیکس و غیره استفاده می شود اما بهترین سنگ برای طراحی نما سنگ تراورتن, مرمریت و گرانیت هستند زیرا این سنگ ها دوام و مقاومت بالایی در برابر شرایط نامساعد محیطی دارند و همچنین دچار ترک خوردگی و تغییر رنگ نمی شوند. 

اصول طراحی نمااصول طراحی نمااصول طراحی نما

یکی دیگر از مصالحی که در طراحی نما به کار می رود سرامیک است. معمولا کیفیت, جلوه و دوام سرامیک از سنگ کمتر است. اگر سرامیک به درستی اجرا شود استحکام خوبی دارد و شست و شوی راحت از مزایای آن می باشد. امروزه سرامیک ها از تنوع خوبی برخوردار هستند برای مثال ترکیب سرامیک طرح چوب با سنگ در طراحی نما انتخاب مناسبی برای نما است.

اصول طراحی نما


"استفاده از سرامیک در طراحی نمای ویلا"


امروزه استفاده از چوب در کنار دیگر مصالح کاربرد زیادی دارد. چوب به دلیل قیمت بالا معمولا به مقدار کم و به صورت ترکیبی در نما مورد استفاده قرار می گیرد. با عمل آوری چوب مشکل دوام کم چوب در برابر شرایط جوی رفع شده است و از انواع ترموود ها در طراحی نما می توان استفاده کرد.

اصول طراحی نمااصول طراحی نمااصول طراحی نما

ورق کامپوزیت آلومینیوم در طراحی نما های صنعتی استفاده می شود و برای نمای ساختمان های مسکونی مناسب نیست زیرا ظاهر اداری به ساختمان می دهد. مزایای آن اجرای سریع و سبکی آن مخصوصا در ساختمان های بلند مرتبه است. ضریب انتقال حرارت بالا و کاهش کیفیت از معایب آن به شمار می رود.
 

سبک های طراحی نما

طراحی نمای کلاسیک

طراحی نمای کلاسیک

این نوع نمای ساختمان با عنوان نمای رومی نیز شناخته می شود که امروزه محبوبیت بسیار زیادی دارد. ستون هایی که در طراحی نما کلاسیک استفاده می شوند, جزییات بسیار زیادی دارند. در طراحی نمای کلاسیک معمولا از مصالح متنوعی استفاده نمی شود و تمرکز بیشتر روی اضافه کردن جزئیات بیشتر به نما می باشد.















 

طراحی نمای مدرنطراحی نمای مدرن

تفاوت اساسی نمای مدرن با کلاسیک حذف تزئینات و ساده تر شدن عناصر نما است. ممکن است در طراحی نما مدرن بیش از یک مصالح استفاده شود. در نما های مدرن معمولا از شکستگی بیش از حد فرم ها و استفاده از فرم های بهم ریخته و نامتعارف با هدف جذاب تر شدن نما استفاده می شود.















 

طراحی نما مینیمالطراحی نما مینیمال

در طراحی نما مینیمال هیچگونه تزئیانت زایدی وجود ندارد و نما به ساده ترین حالت ممکن طراحی می شود. در طراحی نما مینیمال یک یا دو نوع مصالح به کار می رود تا نما سادگی خود را حفظ کند. این نوع نما ها در ایران به ندرت دیده می شوند.















 

نورپردازی نما خارجی ساختمان

طراحی نورپردازی نمای ساختمان به اندازه طراحی نمای ساختمان از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا نورپردازی زیبایی نما را دو چندان می کند. منبع نورپردازی نما در ساختمان باید پنهان باشد و برای عموم قابل مشاهده نباشد زیرا  در غیر این صورت باعث بهم ریختگی ظاهر آن می شود. یکی از اصلی ترین اهداف نورپردازی نمای ساختمان, برجسته کردن عناصر موجود در نما است.

نورپردازی نما نورپردازی نما نورپردازی نما



 

ثبت سفارش آنلاین طراحی نما